HEDEF 2024 YKS

Mrt

Okulumuzda HEDEF YKS için belli aralıklarla yaptığımız deneme sınavlarımıza sona yaklaşıldığından  hız verdik. Denemelerimize 9 ve 11.sınıflarımızı da ekledik.

Ayrıca okulumuzda çeşitli  branşlarda 12.sınıf öğrencilerimizle birebir derslerimizi de planlıyoruz. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Rehber öğretmeni Fatih Doğruyol ve Okul Rehber Öğretmenimiz Onur Şahah öğrencilerimize meslek tanıtımı yaptılar.

Ara

HEDEF 2023 YKS PROJESİ KAPSAMINDA ARA DÖNEM KAMP PROGRAMINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ ÇALIŞMALAR.

1—VELİLERİMİZE YKS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

2-ÖĞRENCİLERİN MOTİVASYONU İÇİN SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER YAPILDI.

3-AKADEMİK GELİŞİMLERİNİN YANINDA RAHATLAMALARI İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZE ZEKA OYUNLARI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

4- ÖĞRETMENLER BİR ARAYA GELEREK ÖĞRENCİLERİN DERS ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ.

5-AKADEMİK TAKİP KOMİSYONUNCA ÖĞRENCİ PERFORMANSLARI VE DENEMELERİ ANALİZ EDİLDİ.

6-PANSİYONUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZLE BİREBİR DERS ANLATIMI VE SORU ÇÖZÜMÜ UYGULAMALARI YAPILDI.

Ara

Zekâ Oyunları Etkinliğimizi öğrencilerimizle düzenli aralıklarla yapıyoruz. Bu çalışmalarımızda, öğrencilerimizin dinlenerek, keyifli vakit geçirmelerini amaçlıyoruz.

Ara

İmam hatip liselerimizin başarıları ve MSÜ afişlerimizi 12. sınıf öğrencilerimizin koridorlarında paylaştık.

Ara

Okulumuzdaki" Mesleki Rehberlik Çalışmaları"mızı belli aralıklarla Meslek Ders Öğretmenlerimizin  rehberliğinde yapmaktayız.

Ara

Rehber  Öğretmeni Fatih Doğruyol hocamız 11. ve 12.sınıflara TYT ve AYT konulu seminer verdi. Öğrencilerimiz açısından yararlı bir seminer oldu.

Ekm

Hedef 2024 YKS kapsamında öğrencilerimize uyguladığımız denem sınavları devam ediyor.

Hedef 2024 YKS Afişlerimiz